.

Wat is Microneedling?

100% natuurlijke huidverbetering!

Microneedling is een  behandeling voor huidverbetering met fantastische resultaten.

Deze nieuwe unieke behandeling is geschikt voor tal van huidtypen, zoals droge tot zeer droge huid, craquelé huid, rijpere huid, beschadigde huid door bijvoorbeeld (te) veel zon of zonnenbank , post-operatieve huid, rokershuid of verslapte huid.
Het grote voordeel van Microneedling is, dat er nauwelijks een herstelperiode is, omdat de beschermende functie van de opperhuid niet aangetast wordt.
Microneedling is een methode voor huidverbetering die beide aspecten combineert: natuurlijke huidverbetering van binnenuit en het inbrengen van actieve werkstoffen van buitenaf door middel van speciale serums. Een dubbele werking in de strijd tegen huidveroudering die niet alleen de gevolgen, maar vooral ook de oorzaak van huidveroudering aanpakt.

Hoe werkt Microneedling?

Met Microneedling worden op een pijnloze manier onzichtbare microperforaties in de opperhuid gemaakt. Het herstelmechanisme van de huid treedt hierdoor in werking en gaat collageen en elastine produceren om de microperforaties te repareren. Microneedling  heeft een dubbele werking, de zeer gecontroleerde microperforaties activeren het natuurlijke herstelmechanisme van de huid en brengen actieve werkstoffen in de huid, voorbij de huidbarrière precies in de cellagen waarin ze de meest efficiënte werking hebben. De zelfherstellende eigenschap van de huid is een puur natuurlijke vorm van huidvernieuwing door de huid zelf van binnenuit te herstellen. Uw huid wordt steviger en krijgt meer elasticiteit, fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën worden fijner, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de algehele conditie van de huid verbetert.

Behandelingen.

De behandelingen worden uitgevoerd met serums. Deze serums, bevatten hyaluronzuur of collageen met ieder  hun eigen specifieke werking, worden tijdens de behandeling met de micronaaldjes in de huid gebracht. Dus naast de regenererende werking van binnenuit door de huid zelf, brengt u van buitenaf werkzame stoffen in de huid. Een dubbele werking met fantastische resultaten.

Gelaatsbehandeling:

Bij de gelaatsbehandeling wordt de huid van het volledige gelaat  behandeld voor algehele huidverbetering en huidverjonging.
Resultaat:
Uw huid krijgt een betere structuur, fijnere poriën, meer stevigheid, meer elasticiteit en een jongere uitstraling. Na de behandeling vertoont uw huid  enige roodheid die binnen enkele uren verdwijnt.  U kunt  zelfs de volgende dag weer make-up dragen.

U kunt Microneedling als losse behandeling ondergaan of in kuurverband.
In kuur verband word de behandeling om de 3 weken gegeven gedurende 4 maal.

De kuurbehandeling dient om een intens verjongend effect te behalen.De behandeling voor het gelaat duurt het ongeveer 45 minuten.
Voor gelaat en hals duurt het ongeveer 60 minuten.

Een behandeling per 6 tot 8 weken is voldoende om het resultaat te behouden.

 

Fijne lijntjes

Fijne lijntjes veroorzaakt door verslapping kunnen perfect behandeld worden met de Microneedling techniek. Doordat de huid wordt geperforeerd en het hyaluronzuur wordt ingebracht worden de bindweefselcellen, die zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid, gestimuleerd. De aanmaak van collageen en elastine wordt hiermee bevorderd. Hierdoor wordt de huid strakker en gladder en littekens en rimpels vervagen. Dit is afhankelijk van de conditie van de huid en het gewenste resultaat!

Littekens

De techniek gaat uit van het principe van het eigen herstel mechanisme van de huid. Vaak wordt littekenweefsel gekenmerkt door geringe doorbloeding, weinig pigmentatie en stug weefsel. De capillaire haarvaten zijn vaak verdwenen en de poriën zijn verminderd. De minuscule  naaldjes brengen het hoogwaardige serum in de huid en stimuleren hiermee sterk de doorbloeding. Tijdens het genezingsproces worden essentiële huidstructuren zoals haarvaten en poriën aangelegd. De opperhuid zal ook weer naar behoren beginnen te functioneren en het litteken weefsel wordt zachter. Wat resulteert in de aanmaak van pigment

 

 

Waarom werkt Microneedling?

1. Draai de klok terug met Microneedling.

Vanaf het 25e levensjaar begint de huid de eerste kenmerken van huidveroudering te vertonen. De huid wordt dunner, de doorbloeding verslechtert, de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine vermindert waardoor de huid haar stevigheid en elasticiteit verliest. Dit natuurlijke verouderingsproces gebeurt van binnenuit, maar wordt bovendien versneld door externe factoren, zoals overmatig UV-licht van zon(nebank), airconditioning, stress, invloed van vrije radicalen zoals luchtvervuiling, en genotsmiddelen zoals alcohol en roken.

2. Het geheim? 

Her-activeer de collageen en elastine productie van de huid van binnenuit.
Microneedling stimuleert het herstelmechanisme van de huid en gaat collageen en elastine produceren. Deze zelfherstellende eigenschap van de huid is een puur natuurlijke vorm van huidvernieuwing door de huid zelf van binnenuit.
Microneedling is een methode voor huidverbetering die beide aspecten combineert: natuurlijke huidverbetering van binnenuit en het inbrengen van actieve werkstoffen van buitenaf door middel van speciale serums. Een dubbele werking in de strijd tegen huidveroudering die niet alleen de gevolgen, maar vooral ook de oorzaak van huidveroudering aanpakt.

3. Het resultaat? 

Een frissere en jongere versie van JOU op 100% natuurlijke wijze.
De huid wordt steviger en krijgt meer elasticiteit, fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën worden fijner, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de algehele conditie van de huid verbetert. Microneedling heractiveert wat uw huid in de loop der jaren verloren heeft en draait daarmee de biologische klok op natuurlijke wijze terug. Met een frissere en jongere uitstraling als resultaat.